Oázis Kertészet Mohács

Oázis Kertészet Mohács
Pécsi Út, Ipari Park
7700 Mohács
Baranya
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

1987 Boross István és felesége Hedvig megalapítja az Oázis Kertészetet.Az Oázisban élmény a vásárlás, erre az ámulatba ejtő választék, és a természetes, zöld környezet a garancia. Mindig figyeltünk vásárlóink, megrendelőink igényeire, sok innováció kötődik nevünkhöz. Ennek köszönhetően az Oázis Csoport mára a közép-kelet európai térség legnagyobb dísznövény kereskedelmi cégcsoportja lett.Az Oázis alapítása óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy látogatóinknak élmény legyen a vásárlás.
Nálunk kényelmesen vásárolhat családjával, a gyerekek imádnak a növények közt játszani, és közben megismerik a természet szépségeit is. Áruházainkban szakképzett kollégáinktól kaphat tanácsadást, évente hat alkalommal megjelenő, ingyenes Oázis Magazinunkat minden vásárlónk megtalálja nálunk.
Külön figyelmet fordítunk fogyatékkal élők kiszolgálására, áruházaink akadálymentesek, kérésre munkatársaink szívesen segítenek.

 1. Dísznövény lexikon
 2. Oázis Magazin 2016/1 Tél
 3. Állások az Oázis Kertészetekben

Cégleírás
A mohácsi Oázis Kertészet 2005 októberében nyitotta meg kapuit. Arról, hogy a választék és a minőség folyamatosan magas színvonalú legyen a Mester házaspár gondoskodik. A vadonat új, modern "gardencenter"-ben fedett faiskola, igényesen berendezett üvegház, vágott virágok, dekorációs kellékek is találhatóak. Az Oázistól megszokott módon itt is minden a kellemes időtöltést, a kultúrált vásárlást szolgálja. Talán ennek is köszönhető, hogy az ország legdélebbi oázisa hamar a környékbeli növénykedvelők zarándokhelye lett!
Kulcsszavak:
Kertészet, Faiskola, Tápoldat, Föld, Fűszer, Trágya, Bogyós Gyümölcs
Termékek
fűmag, virágzó évelők, fűszerek, balkon zöldségek, textíliák, bogyós gyümölcsök, cserje mixek, talajtakarók, ásványi műtrágyák, táprudak, tápoldatok, trágyák, földek
Szolgáltatások
dísznövény kölcsönzés, kerttervezés, teleltetés, gyepszőnyeg forgalmazás, hobbikertész tanfolyam, díszcsomagolás
További szolgáltatások
ingyenes parkolási lehetőség
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Oázis Kertészet Mohács a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Oázis Kertészet Mohács

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Közelben található Oázis Kertészet kirendeltségek

 1. Kossuth Lajos U. 15.
  8229  Csopak
 2. Holland Fasor 1
  8000  Székesfehérvár
 3. Semmelweis
  8360  Keszthely
 4. Északi Szektor Hrsz.5773/15
  8400  Ajka
 5. Leshegy Út 1/A
  2310  Szigetszentmiklós